DESPRE NOI

The Premium Choice

Noi avem grija de ochii tai - Cu acest slogan am inceput acum 31 de ani. Era o promisiune atunci dar, visul continua. Echipa Opticris traduce zilnic in realitate visul de avea grija de ochii clientilor nostri mai bine decat oricine in piata romaneasca.

Asadar, 31 de ani de experienta in domeniul opticii medicale si al ochelarilor de soare, o traditie de excelenta in calitatea serviciilor si a produselor ceea ce ne-a permis in timp extinderea companiei la 23 de centre optice la nivel national si cresterea numarului de pacienti si clienti continu.

Proiectul continua si promitem sa depasim anul acesta numarul de 10 orase in care suntem prezenti.

Opticris este o companie romaneasca infiintata in anul 1993 in Cluj Napoca. La acel moment am deschis primul centru de optica medicala computerizat cu medici de elita , cu cabinet medical dotat cu aparatura oftamologica computerizata de ultima generatie si cu produse, rame de vedere, ochelari soare, lentile aeriene, lentile contact de cea mai buna calitate, precum si un laborarator performant de prelucrare a lentilelor.

Opticris nu mai este doar un brand de ochelari, este o mare comunitate unde se intalnesc profesionalismul medical, promptitudinea in servicii cu bunul gust si estetica produselor noastre. Comunitatea noastra ii include pe clientii nostri, care se intorc mereu la noi datorita increderii si excelentei serviciilor oferite.
Clientul Opticris nu are varsta, el este definit de cateva caracteristici clare: isi doreste cele mai bune servicii medicale, isi doreste ochelari de calitate adaptati la bugetul sau, isi doreste confort, ultimele noutati din domeniu, siguranta si mult bun gust.

Service-ul Opticris este 24/7 disponibil si bate orice record in materie.

Opticris este partenerul liderilor mondiali si comercializeaza brandurile Cartier, Lindberg, Chrome Hearts, Barton Perreira, Tom Ford, Carolina Herrera, LGR, Cutler and Gross, Massada, John Dalia, Peter and May, Etude, Saint Laurent, Balenciaga, Emmanuelle Khan, Marc Jacobs, Isabel Marant, Chiara Ferragni, Hugo Boss, Levis, Tiffany, Bvlgari, Miu Miu, Oliver Peoples, Alain Mikli, Prada, Burberry, Dolce and Gabbana, Versace, Persol, Ray-Ban, Vogue, Sferoflex, Chirstian Dior, Fendi, Jimmy Choo, Moschino Love, Carrera, Polaroid, Pierre Cardin, Opticris, Cris si se afla in avangarda tendintelor de fashion din intreaga lume. Ne bucura faptul ca nu am tradat niciodata numele acestor mari parteneri, am adus mereu produsele lor originale, direct de pe podiumul de prezentare in magazine.

Opticris beneficiaza de consultanta maiastra a unor medici si optometristi care se afla langa client pentru a-i indeplini un vis: visul de vedea corect si de a se simti bine cu alegerea facuta. In ceea ce priveste lentilele, in magazinele Opticris mereu vei gasi cele mai noi tehnologii intr-o gama mare de preturi pentru a fi accesibil pentru oricine isi doreste calitate . Partenerii nostri sunt liderii mondiali creatorii celor mai performante lentile din lume: Essilor, Zeiss, Rodenstock, Alcon Ciba Vision, Bausch&Lomb.

Opticris are un personal de 150 de angajati. Unii dintre ei sunt alaturi de noi de la inceput. Am investit si investim in continuare in oamenii nostri pentru a putea oferi clientului mereu serviciul de cea mai inalta calitate. Trainingurile pe care le facem in Romania si in strainatate le asigura un profesionalism greu de egalat.

Oferta Opticris:
 • produse inovative de inalta calitate concepute pe baza ultimelor tehnologii
 • nume de marca care au devenit standard universal de calitate si inovatie
 • cele mai bune branduri din lume cu o gama completa si variata de modele
 • colectiile anului in curs
 • echipe de profesionisti ,medici, optometristi , opticieni , consultanti tehnici de vanzare , customer service , departamente de comenzi , achizitii, livrari, dezvoltare, consultanta
 • parteneriate cu liderii mondiali in domeniu
 • garantii produse de minimum 2 ani pentru vicii de fabriciatie
 • service gratuit pe toata durata purtarii ochelarilor
 • cabinete medicale dotate cu aparatura medicala computerizata de ultima generatie
 • laboratoare de prelucrare lentile dotate cu masini computerizate de prelucrare in 3 axe de cea mai inalta precizie
 • servicii personalizate pentru clienti
 • livrari la domiciliu
 • programare pentru un singur client in magazin pentru siguranta maxima, consultanta specializata la cel mai inalt nivel si confort
Asa cum declaram la inceput, visul echipei noastre este de avea grija de ochii vostri mai bine decat oricine altcineva. Ochii vostri nu sunt doar oglinda sufletului dumneavoastra, ei sunt oglinda existentei noastre. Ca in orice familie, cum este familia noastra Opticris, omul si bucuria lui ne fac mai buni.

Va multumim pentru cei 31 de ani petrecuti impreuna, acest lucru ne obliga sa fim si mai competitivi.